ตอบกระทู้ 
 
คะแนนกระทู้:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Max 90 Golf
Tue, 07 Dec 21, 12:06
Post: #1
Nike Air Max 90 Golf
Μετά την επιτυχία του Casablanca x new balance sales ελλάδα που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο, οι συνεργάτες ένωσαν τις δυνάμεις τους για άλλη μια φορά στο way of life sneaker. Ενώ αρχικά επέλεξε δύο χρωματισμούς εμπνευσμένους από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, αυτή τη φορά οι ετικέτες έντυσαν το μοντέλο σε τονικό λευκό, επιτρέποντας στις ποικίλες κατασκευές του παπουτσιού να λάμψουν. Ενώ το κομψό επάνω μέρος του XC-72 είναι εντυπωσιακό, το παπούτσι είναι εξίσου εντυπωσιακό κάτω από τα πόδια. Η χωριστή σόλα του γιορτάζει την κληρονομιά Brand new Balance, με τρία ξεχωριστά μοτίβα εξωτερικής σόλας εμπνευσμένα από διαφορετικές σιλουέτες NB.

Η Nike αναβίωσε τη συλλογή της "One Line" με ένα ακόμη nike air force 1 φθηνές ελλάδα Exclusive της Ασίας να βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα σε σχέδιο "NAI-KE" που έχει κομψό ναυτικό επάνω μέρος. Οι νέες παραδόσεις του Military pilot 1 Low είναι πάντα ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν έχουν μια κομψή νέα σχεδίαση όπως αυτή η απόδοση "NAI-KE". Με σκούρο μπλε σουέντ επάνω μέρος, το sneaker τονίζεται με κορδόνια 3M, λευκές κεντημένες λεπτομέρειες στη γλώσσα και πλαϊνές επενδύσεις, κινέζικα γράμματα στις φτέρνες και τους πάτους, ενδιάμεσες σόλες πανιού και συμπληρωματική ναυτική εξωτερική σόλα από κάτω.

Την περασμένη εβδομάδα, οι Nice Kicks συνεργάστηκαν με τη Coleman για να κυκλοφορήσουν ένα αποκλειστικό Huarache για τον εορτασμό του νέου τους καταστήματος στο LA. Τώρα, Nike Huarache sales ελλάδα ο πωλητής αθλητικών παπουτσιών Undefeated θα συνεργαστεί με τη Nike για να κυκλοφορήσει ένα άλλο εμπνευσμένο από το Λος Άντζελες Huarache, αυτή τη φορά σε Blue Suede. Μετά τα Nice Kicks by Nike LA, εμπνευσμένα από το Huarache, η εταιρεία λιανικής Undefeated θα κυκλοφορήσει το δικό του Huarache εμπνευσμένο από το Λος Άντζελες αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Undefeated Nike Huarache "Blue Suede" διαθέτει πλήρες μπλε σουέντ επάνω μέρος με μπλε ενδιάμεση σόλα, μπλε φόδρα, μπλε γλώσσα και μπλε κορδόνια.

Την τελευταία φορά που επισκεφτήκαμε το Nike Air Max 90 Golf, το sneaker ήταν ντυμένο με παντζάρι και φελλό. Το Swoosh επιστρέφει στο μάθημα με ένα εντυπωσιακό στάμπα λεοπάρ που θα κάνει ακόμα και τους πιο έμπειρους επαγγελματίες να προσέξουν. Με βάση το κλασικό, nike air max χαμηλη τιμη ελλάδα το παπούτσι διαθέτει μια ογκώδη σιλουέτα από μαύρο λασπωτήρα και επικαλύψεις που συμπληρώνουν την κομψή ψεύτικη γούνα λεοπάρ ανώτερος. Οι πρόσθετες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν ομιχλώδεις πράσινους τόνους στην ενδιάμεση σόλα πανιού και οδοντωτή εξωτερική σόλα για κράτημα.
ค้นหาข้อความทั้งหมดของสมาชิกท่านนี้
อ้างถึงข้อความนี้ในการตอบกระทู้
ตอบกระทู้ 


** ข้อแตกต่างระหว่างการตอบกระทู้โดยใช้กล่อง comment ของ Facebook กับกล่องตอบข้อความของทางเว็บ


ไปยังหัวข้อ:


ผู้ที่กำลังดูกระทู้นี้: 1 ผู้เยี่ยมชม