ตอบกระทู้ 
 
คะแนนกระทู้:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asics Noosa Tri 13 Blauw
Sat, 24 Jul 21, 08:34
Post: #1
Asics Noosa Tri 13 Blauw
[Image: more317.jpg]
Met de toevoeging van GUIDESOLE™-technologie is deze schoen zojuist lichter exclusiverunning.com geworden en nu ontworpen voor een breed scala aan hardlopers. De GUIDESOLE™-technologie van de NOOSA TRI™ 13-schoen is gebouwd rond een filosofie die tot doel heeft de algehele belasting op de onderste ledematen te verminderen door een gebogen zoolontwerp te implementeren.

Deze elementen helpen de loopefficiëntie te verhogen door de beweging van de Asics Schoenen Heren Outlet enkel te verminderen. Het is bewezen dat deze technologie hardlopers helpt zich langer fris te voelen, waardoor een soepelere en comfortabelere rit ontstaat. De NOOSA TRI™ 13-schoen heeft FLYTEFOAM®-technologie in de tussenzool, wat de loper een lichtgewicht gevoel en meer demping geeft voor langere runs.

Door een duurzamere ontwerpbenadering te gebruiken, gebruikt deze schoen ook minder Asics Noosa Tri 13 Blauw middelen om de inlegzool te kleuren. Bovendien is de AHARPLUS™-loopzool ontworpen om de duurzaamheid te verbeteren en de levensduur van de schoen te verlengen. Deze triatlonschoen is nu nog lichter in gewicht en functioneel voor een verscheidenheid aan hardlooptrainingen, waaronder tempolopen, lange trainingsruns en racen.

Hardlopen moet leuk zijn. De ASICS GEL-NOOSA Tri 13 levert dit jaar een van de leukste 100% authentiek looks en ritten tot nu toe.ASICS heeft de GEL-Noosa Tri 13 speciaal ontwikkeld voor triatleten die snel willen wisselen, snel kunnen rijden en demping nodig hebben om een ​​lange duurloop aan te kunnen. . De Noosa doet dat allemaal en ziet er goed uit. De felle kleuren zijn moeilijk te missen, zien eruit als een tussenzool vol gesmolten kleurpotloden en het schuim biedt voldoende bescherming tegen de weg.

https://www.exclusiverunning.com/
ค้นหาข้อความทั้งหมดของสมาชิกท่านนี้
อ้างถึงข้อความนี้ในการตอบกระทู้
ตอบกระทู้ 


** ข้อแตกต่างระหว่างการตอบกระทู้โดยใช้กล่อง comment ของ Facebook กับกล่องตอบข้อความของทางเว็บ


ไปยังหัวข้อ:


ผู้ที่กำลังดูกระทู้นี้: 1 ผู้เยี่ยมชม