ThaiBuddyTrip.com - เว็บคู่หูของคนชอบเที่ยว

Full Version: Adidas Ultra Boost 21 Core Black
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: Ultraboost_21_Shoes_Black_FY0306_video.jpg]


Parley x adidas Ultra Boost 2021 er lavet med Primeblue, et højtydende Adidas Herre genbrugsmateriale lavet delvist med Parley Ocean Plastic. 50% af overdelen er tekstil, 92% af tekstilet er Primeblue garn. Ingen virgin polyester. Hvid dominerer Primeknit-overdelen af ​​denne Ultra Boost 2021 med en lys nuance af grøn, der rammer sidepanelburet. En hvid Boost-mellemsål i fuld længde med gennemskinnelige blå detaljer på Continental-gummiydersålen omslutter tingene.


Adidas Originals tilføjer deres Stilfuld serie til kvinder med en ny "Night Flash"-farvevariant fra Ultra Boost 2021. Klædt i et hvidt, Core Black og Night Flash-farveskema. Denne adidas Ultra Boost 2021 er lavet med Primeblue, et højtydende genbrugsmateriale lavet delvist med Parley Ocean Plastic. 50% af overdelen er tekstil, 75% af tekstilet er Primeblue garn. En White Boost-mellemsål oven på semi-gennemsigtig Continental-ydersål af gummi fuldender designet.


Adidas Originals gør klar til at lancere en ny Ultra Boost 2021 klædt i en krystalhvid og Adidas 2021 diset grøn farveblokering. Denne adidas Ultra Boost 2021 er lavet med Primeblue, et højtydende genbrugsmateriale lavet delvist med Parley Ocean Plastic. 50% af overdelen er tekstil, 75% af tekstilet er Primeblue garn. Yderligere detaljer inkluderer en helt hvid overdel på toppen af ​​en iriserende Boost-mellemsål med Pink på ydersålen.


Ud over "White Green"-parret har adidas Originals også udgivet en "Black Green"-iteration af Adidas Ultra Boost 21 Core Black. Denne adidas Ultra Boost 2021 er lavet med Primeblue, et højtydende genbrugsmateriale lavet delvist med Parley Ocean Plastic . 50% af overdelen er tekstil, 75% af tekstilet er Primeblue garn. Yderligere detaljer inkluderer grønne tre striber, grå tæer oven på en White Boost-mellemsål og semi-gennemsigtig Continental-ydersål i gummi.


https://www.aroundselect.com/
Reference URL's