ThaiBuddyTrip.com - เว็บคู่หูของคนชอบเที่ยว

Full Version: Goede apparatuur voor plantverwerking!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hallo allemaal, vandaag laat ik je kennismaken met een aantal zeer nuttige wiet droger'en. Als je interesse hebt, kun je verder lezen!

1.ECO Farm Indoor Growing Plants Droger

PRODUCT DETAILS:
Elke kweker weet dat er een perfecte temperatuur is om binnen gekweekte planten te drogen. ECO Farm Indoor Growing Plants wiet droger zorgt voor een snellere, efficiëntere drydown die keer op keer consistente, hoogwaardige droogresultaten geeft. zorgt voor een snellere, efficiëntere droogcyclus die keer op keer consistente, hoogwaardige droogresultaten oplevert

TE LAGE TEMPERATUUR
Als je je binnenkweekplanten bij een te lage temperatuur, lage jaren 70 en lager droogt, zal het vocht je niet met een constant tempo verlaten. Hierdoor loopt u het risico uw gewas in schimmel te verliezen. Om nog maar te zwijgen van een verlies aan aroma en kracht.

[Image: 7CF1FBAE-6F72-49f3-B2ED-1F9776862F80.png]

TE HOGE TEMPERATUUR
Het drogen van je binnenkweekplanten bij een te hoge temperatuur, 90's en hoger, zal resulteren in een top die te droog, smaakloos en moeilijk te roken is..

EFFECTIEF GEBRUIK VAN MANIER、
De droger voor binnenkweekplanten is gemaakt om dit proces te delen met andere kwekers, zoals jij, die weten dat er een betere manier is om binnenkweekplanten te drogen en elke keer consistente, indrukwekkende resultaten te behalen.


2. ECO Farm Indoor Growing Plants Dryer

Het verwarmingselement, de ventilatoren en de ventilatieopeningen van de ECO Farm voedsel dehydrator werken gelijktijdig om vocht te verwijderen uit binnen groeiende planten. Het verwarmingselement van een dehydrator verwarmt het eten, waardoor het vocht van binnenuit vrijkomt.
De ventilator van het toestel blaast vervolgens via de luchtroosters de warme, vochtige lucht uit het toestel. Dit proces gaat urenlang door totdat de binnen groeiende planten zijn opgedroogd tot een aanzienlijk lager watergehalte.
Instelbare thermostaat van 95 tot 160 graden Fahrenheit (F); De ingebouwde ventilator is ontworpen om gelijkmatig drogen te bevorderen zonder oververhitting, en de instelbare thermostaat zorgt ervoor dat voedsel op de optimale temperatuur wordt gedroogd.

[Image: 1_ad48a355-24d5-406c-aa8d-3839fd25a07d.png]


3. ECO Farm Huishouddroger 5 Lagen Onkr

De gebruiksvriendelijke ECO Farm droger is speciaal gemaakt om uw medicinale kruiden keer op keer consistent te drogen.
De lage vooraf ingestelde temperatuur en de multidirectionele luchtstroom zorgen voor een hoogwaardige droging met behoud van de kracht, aromaten en smaak van je kruiden. Snijd eenvoudig uw hydrocultuur of in de grond gekweekte kruiden bij en plaats ze in de trays, waarbij u elke tray volledig vult voor maximale droogefficiëntie. Zodra de droger is ingeschakeld, wordt standaard een droogtijd van 96 uur ingesteld. U kunt de tijd eenvoudig aanpassen aan uw omgeving. De ECO Farm wietdroger zorgt voor een gecontroleerde droogomgeving, wat betekent dat je kruiden perfect gedroogd zijn in minder tijd dan nodig is om droog te hangen. Dit alles terwijl u kostbare ruimte en tijd bespaart, en uw kruidenpotentie, aromaten en smaak behoudt.

[Image: 90232C73-5AA5-4e0c-B8D9-94B9AC342C2E.png]


Voor meer gedetailleerde informatie over cob led kweeklamp, bezoek onze officiële website:ECO Farm LED
Reference URL's